Peggy & Jojjo

Alla inlägg under juni 2013

Av Peggy Jojjo - 25 juni 2013 18:02

Sitter i bilen och väntar på att de som är på båten ska köra av så Vi kan köra på. Riktigt seg i kroppen efter långa resa men jaja.. ;)
Men jag tänkte bara säga hej, haha!

Johanna

Av Peggy Jojjo - 25 juni 2013 14:00

Resan till målet ska vara kul!

 

Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig, framförallt inte i den hästvärld som Vi lever i. Man sätter upp mål, bygger upp förväntningar och kämpar och sliter för att nå just dit man vill. Vägen dit är sällan spikrak och i vissa fall kan man tappa motivationen någonstans på färden. Då är det viktigt att hitta glöden igen och blicka tillbaka till det som är Värdefullt och fundera på varför man mår bra av att hålla på just med hästar och ridning.

I vårt fall som ryttare är det inte bara oss själva vi ska hålla ordning på, vi har även en häst som ska hållas pigg och kry och ha ett bra samspel med. Det är en stor och viktigt punkt som man måste tänka tillbaka på, vi håller på med djur och det är inte alltid de enklaste att kommunicera med. Vi måste jobba mycket med ledarskap, självförtroende och samspelthet för att bygga upp en god kommunikation med våra fyrbenta vänner.

I många fall siktar man in sig alldeles för mycket på målen som man har, men det som är så viktigt är att man ju faktiskt ska ha kul under tidens gång också. Det är resan till målet som är den betydelsefulla, det är då man ska ha kul, lära sig och utvecklas tillsammans med sin häst och sina vänner, tränare och familj som är involverade i de stora arbete som man lägger ner.

Dagligen möts vi av med och motgångar, man får försöka tänka att man stärks av varje motgång. En vacker dag vänder det och då har man ännu mer kunskap i bagaget att dela med sig av och glädjas åt. Rätt som det är har man en fantastisk period då allt flyter på och går som en dans på rosor, då ska man njuta och ta tillvara på varje sekund.

Tänk på att framrutan ska vara större än bakrutan, blicka alltid framåt och ta med er av de goda och de som utvecklar er ifrån tidigare händelser. Grotta inte ner er utan släpp de som gått mindre bra och kör på inför nästa utmaning. Med en positiv inställning kan man komma hur långt som helst!


Michaela Görloff
www.michaelagorloff.com
www.mghorse.com

 



/Johanna

Av Peggy Jojjo - 25 juni 2013 12:00






Bäbin <3


Johanna

Av Peggy Jojjo - 25 juni 2013 10:20

Vi ses!

/Johanna

Av Peggy Jojjo - 25 juni 2013 08:00

Okej allihopa, jag vet att jag har glömt bort detta totalt... Men vi gör såhär - jag kör dessa två dagarna nu sen får ni en till sån här plan av mig. Right? ;)


Min bakrgundsbild på datorn är ju självklart på min drömprins. <3


 


Puss på dig! :*


/Johanna

Av Peggy Jojjo - 25 juni 2013 07:31

Hej hej bloggen!
Har inga bilder från stallet men de kommer senare idag, eller ikväll :)

Håller på att tvätta väggarna och golvet just nu, ska även bära in lite hö, eller ja ensilage senare iag, efter de vet jag inte vad som händer de får vi se;":) måste åka nu...

//Olivia

Av Peggy Jojjo - 24 juni 2013 23:20

Dubbla solglasögon jaaao! xD


Men du är lika söt och vacker för det <3

  


YOHIOs skillz asså... <3


/Johanna

Om oss


Hej allihopa och jättevälkomna till vår lilla blogg!

Vi är två 12-åriga tjejer som bloggar om precis allt!

Hoppas ni gillar bloggen och lämna gärna en liten kommentar!

Peggy

 

 

Hej! Det är jag som är Olivia. Jag är 12 år och gillar att rida, baka och vara med Jojjo. Det är jag som rider Tjejen. <3

Jojjo

 

 

Hej! Det är jag som är Johanna.  Jag är 12 år och gillar djur, att vara med kompisar och att bada. Det är jag som tar hand om Lady. <3

Tjejen

 

Tjejen är ett sto på 16 år. 

Hon är pigg och ganska spänd i ridningen vilket håller på att övas bort. Tjejen är en väldigt försiktig ponny vilket mycket beror på att hon blivit misshadlad när hon var yngre så det är därför hon är ganska osäker och spännd.

Tjejen är väldigt lugn i stallet. Hennes favoritgodis är äpplen. 

Lady

   

 

Lady är en fin dam på 22 år som gillar allt och alla. Hon är väldigt snäll att ta hand om och i stallet. Lady äter orecis allting men hennes favortigodis är bananer. Helst ruttna.. xD

Lady är lite seg när man rider men hon är så snäll! Hon har gått juniorem i fälttävlan med sin förra ryttare.

Fråga oss?

13 besvarade frågor

Rösta!

Hur gamla är ni som läser vår blogg?
 0-5
 6-10
 11-15
 16-20
 21-25
 Äldre

Letar du efter något inlägg?

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Gästbok

Tidigare år

Det senaste vi skrev

Kategorier

Andras ^^

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards